Zrušení registrace pracovníka
Přes osobní odkaz může pracovník požádat o zrušení svého účtu.
Otevřít v aplikaci: Zrušení registrace pracovníka.
Co se zobrazuje
Stránka zobrazí otázku Opravdu chcete zrušit svůj účet?. Změna se odešle až tlačítkem Zrušit účet. Následně se zobrazí úspěch nebo chyba. Není zde editační tabulka.
Dostupnost a ovládání
Pouhé otevření této stránky žádost nepotvrdí. Zrušení registrace neoznačuje automaticky výmaz všech dříve vytvořených smluv a účetních dokladů.